Moneda
0755 270 041
Str. Mihai Eminescu, nr. 35
imobilfortuna@yahoo.com

Despre noi

DESPRE NOI

Suntem o agenție din județul Neamț care oferă servicii imobiliare profesioniste și complete de tip vânzare/închiriere apartamente, case, vile, terenuri, spații comerciale, birouri, spații industriale, hoteluri, pensiuni și proprietăți speciale.

Acordăm o atenție deosebită relatiei cu clientul indiferent că acesta dorește să vândă, achiziționeze sau să inchirieze o proprietate.

Obiectivul nostru principal este să facilităm clientului procesul anevoios de tranzacționare și să eliminăm stresul în ceea ce priveste orice aspect legat de situații imobiliare.

Ne propunem să construim o relație de încredere între cumpărător şi vânzător, prin crearea de relaţii interumane şi concentrându-ne pe o abordare sistematică în formularea unei pieţe echitabile cu privire la preţul cerut.

Ce oferim

  • Vânzare/cumpărare în cel mai avantajos mod şi cât mai rapid;
  • Evaluare corectă a proprietăților, la preţul pieţei;
  • Feedback constant;

Avem o echipa specializată pe consultanță imobiliară, în permanentă perfecționare pentru a îndeplini cerințele clientilor noștri la standarde înalte.

Dorim să vă asigurăm de promptitudinea și profesionalismul serviciilor și nu în ultimul rând de implicarea și empatia agenților noștri imobiliari.

Recomandăm tuturor proprietarilor un preț rezonabil de piață astfel încât clienții cumpărători să aibă garanția unei achizitii reușite iar vânzătorul să fie mulțumit cu suma obținută.

TESTIMONIALE

Send this to a friend