Moneda
0755 270 041
Str. Mihai Eminescu, nr. 35
imobilfortuna@yahoo.com

Termeni și condiții de utilizare

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Bine ați venit pe site-ul www.imobiliarefortuna.ro !

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de către dumneavoastră implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Datele societății:

S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L. 

Agenție Imobiliară

Nr. ORC: J27/650/2016

CIF: 35933720

Adresa: Sat Negrești, comuna Negrești, nr. 385A, jud. Neamț

E-mail: www.imobiliarefortuna.ro

Tel. 0758 199 679/ 0755 270 041

Utilizarea site-ului www.imobiliarefortuna.ro  presupune acceptarea si exprimarea acordului cu privire la “Termenii si conditiile” prezentate mai jos.

S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L., în calitatea de proprietar si administrator al site-ului www.imobiliarefortuna.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment continutul site-ului, precum si a “Termenilor si conditiilor”, fără o notificare în prealabil.

 

TERMENI SI CONDITII:

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.imobiliarefortuna.ro si utilizatorii sai.

Termenul “Site” reprezinta site-ul www.imobiliarefortuna.ro si administratorii sai; Termenul “Utilizator” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care accesează si folosesc site-ul www.imobiliarefortuna.ro;

Termenii “Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Conditii de utilizare:

– Prin accesarea site-ului www.imobiliarefortuna.ro sau a vreunei aplicatii din cadrul acestuia, va declarati de acord cu conditiile de utilizare urmatoare:

– Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea in orice mod a materialelor integrate in acest site si care sunt publicate de către S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L., materiale protejate prin legile nationale, comunitare si internationale din domeniul proprietatii intelectuale (drept de autor, marca inregistrata). Drepturile de proprietate intelectuala asupra site-ului si aplicatiile integrate in acesta sunt proprietatea S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L.

– Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate in site-ul de fata nu sunt permise decat cu acordul scris al S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L.

– Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din portalul www.imobiliarefortuna.ro sau prin framing, cu exceptia cazului cand exista in acest sens un acord scris cu S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L.

– Este interzisa copierea, modificare, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea materialelor protejate de marci de comert, marci de servicii sau copyright-urile altor persoane sau companii integrate in site-ul www.imobiliarefortuna.ro .

Acceptarea conditiilor:

Serviciile site-ului www.imobiliarefortuna.ro sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea acestui site pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, recomandam incetarea folosirii site-ului www.imobiliarefortuna.ro.

Descrierea serviciilor:

www.imobiliarefortuna.ro este site-ul de prezentare proprietati imobiliare de inchiriat si de vanzare al Agentiei imobiliare S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L. BITMAN BUSINESS isi rezerva dreptul de a interveni asupra continutului anunturilor din punct de vedere al corectitudinii informatiei solicitate pentru publicare iar in cazul in care nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

Responsabilitate:

BITMAN BUSINESS nu isi asuma responsabilitatea pentru formularele completate necorespunzator din punct de vedere al continutului. Informatiile din newsletter-ele, aplicatiile si portalul www.imobiliarefortuna.ro nu vor fi interpretate ca oferta sau recomandare pentru alte produse sau pentru realizarea unei investitii sau participarea la orice alta tranzactie.

BITMAN BUSINESS nu raspunde pentru informatia niciunui site de internet cu care este conectat. Orice link sau legatura din site-ul www.imobiliarefortuna.ro nu implica faptul ca BITMAN BUSINESS sustine sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea website-ului conectat.

Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand se posteaza materiale (fotografii, imagini, declaratii, filme, etc.) afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre site o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre site toate drepturile de autor asupra materialului postat.

Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman si mai mult care apartin din punct de vedere al dreptului de autor si dreptului de marca tertilor, in special celor din concurenta. Utilizatorul este de acord sa posteze materiale al caror continut ii apartine din punct de vedere al dreptului de autor si dreptului de marca.

Date cu caracter personal:

Prin completarea datelor personale in formularul de pe site, participantii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de BITMAN BUSINESS si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct. Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon, varsta sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care le transmiteti prin completarea formularului online vor fi folosite in conformitate cu Politica de confidențialitate.

Alte date sau materiale transmise de către dumneavoastră către BITMAN BUSINESS (comentarii, sugestii, intrebari) sunt considerate neconfidentiale si nu sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Clauze finale:

BITMAN BUSINESS nu ofera niciun fel de garantie asupra materialelor expuse pe site-ul www.imobiliarefortuna.ro. BITMAN BUSINESS nu ofera nicio garantie ca platforma care gazduieste portalul www.imobiliarefortuna.ro va fi neintrerupta sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele si aplicatiile furnizate catre utilizatorii platformei (precum newslettere, site-uri, aplicatii, servere) sunt lipsite de componente daunatoare sau ca sunt corect, exacte si/sau de incredere. Dumneavoastra va asumati raspunderea si consecintele in cazul in care veti suferi daune din cauza accesarii platformei de fata si a site-ului www.imobiliarefortuna.ro.

Dumneavoastra veti suporta costurile pentru remedierea oricarei daune. BITMAN BUSINESS nu este raspunzator pentru nicio dauna rezultata sau nu din utilizarea aplicatiilor din site-ul www.imobiliarefortuna.ro.

BITMAN BUSINESS isi rezerva dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Dumneavoastra, ca si utilizator(i), sunteti de acord ca orice neintelegere, controverse sau revendicari care au legatura cu folosirea aplicatiilor din site-ul www.imobiliarefortuna.ro vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate, exclusiv, tribunalelor din Romania.

In niciun caz S.C. BITMAN BUSINESS S.R.L. si nici administratorul site-ului www.imobiliarefortuna.ro nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din: erori, greseli sau lipsa de acuratete a continutului; vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre; orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin site-ul www.imobiliarefortuna.ro. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila.

Clauza privind incalcarea drepturilor:

Pentru orice tip de incalcare a unui drept apartinand S.C. BITMAN BUSINESS SRL si www.imobiliarefortuna.ro sau conflict cu tertii, partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, in special mediere, urmand apoi indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

S.C. BITMAN BUSINESS SRL si www.imobiliarefortuna.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului si isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

Send this to a friend